Stadion avataan toisen kerran sen historiassa.

Uusi uljas Olympiastadion avattiin elokuussa 2020. Uudistuneessa Olympiastadionissa saamme nyt kaksi stadionia yhden sijaan. Tilaa tuli maan alle ja viereen lähes toisen stadionillisen verran.

Olympiastadion on Suomen suurin tapahtumien areena. Ja halutuin ja puhutuin liikunnan, urheilun, viihteen ja turismin kohtauspaikka. 

Olympiastadionilla on – kuten tiedämme – ainutlaatuinen historia. Yhtä huimalta näyttää tulevaisuus jo nyt. 

Me elämme kohtaamisista. Emme pelkästään me ihmiset, mutta myös rakas uuden ajan Olympiastadionimme.

Olympiastadionilla on vaan jotakin, mitä muualla ei ole. Tänne tullaan historian, nykyisyyden ja tulevaisuuden takia – #fiiliksentakia.

Olympiastadion on kokenut merkittävän muodonmuutoksen. Opastetulla Stadionkierroksella olet mukana stadionin tarinassa aina 1930-luvulta uuteen aikaan. Stadionkierroksella pääset vierailemaan stadionin uudessa maanalaisessa maailmassa. Opastettu kierros alkaa vierailijakeskuksesta. Kierroksen lopuksi on mahdollisuus vierailla myös Olympiastadionin tornissa. Tornivierailu sisältyy opastetun kierroksen hintaan. Tervetuloa katsomaan mitä on uutta ja miten ainutlaatuinen stadionin arkkitehtuuri on herätetty uuteen loistoon.

Tilauskierroksen oppaat ovat auktorisoituja Helsinki Oppaat ry:n oppaita

Opastettu stadionkierros pitää sisällään 60 minuutin opastuksen Olympiastadionin ja Urheilumuseon tiloissa. Hintaan sisältyy Urheilumuseon pääsymaksu ja tornivierailun pääsymaksu. Vierailuun kannattaa varata aikaa yhteensä vähintään 1,5 tuntia.

Opastettu kierros alkaa vierailijakeskuksesta.

Tilauskierrokset varataan varauskalenterin kautta vähintään 14 vuorokautta etukäteen.

Hinnoittelu

  • Yhden tilausryhmän hinta on 300 € + ALV 0% (Stadion-säätiö ei ole arvonlisäverovelvollinen).
  • Ryhmän enimmäiskoko on 20 henkeä + matkanjohtaja/tilaaja.
  • Yksi matkanjohtaja/tilaaja per kierros pääsee kierrokselle maksutta.
  • Ryhmän koon ollessa 22-43 henkeä hinta on 600 € + ALV 0% (Stadion-säätiö ei ole arvonlisäverovelvollinen).
  • Kun kyse on yli 43 hengen ryhmästä tai lasten ja nuorten ryhmästä, olethan yhteydessä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Opastettu kierros sisältää portaita, mutta kierros on mahdollista toteuttaa myös esteettömänä, kerro siitä tilatessasi kierroksen. Kierros voidaan toteuttaa suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi. Voit varausta tehdessä tiedustella myös muita kielivaihtoehtoja.

Kierroksia toteutetaan siten, että lähtöajat ovat ma-pe klo 10-16.30 ja la klo 10:30-15 välillä.

Tilauskierros maksetaan ensisijaisesti varauksen yhteydessä. Laskutuksesta on sovittava erikseen etukäteen, olethan siitä yhteydessä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Opastettuun stadionkierrokseen ei ole mahdollista yhdistää museokorttia.

Mikäli haluat muuttaa varausta tai varauksen tietoja, olethan meihin yhteydessä sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Peruutusehdot: https://stadion.asio.fi/peruutusehdot/oly

Asiakkaita stadionilla palvelee myös Bistro Stadion, jonka aukioloajat ja lounaslistat löytyvät täältä. Muista tarjoiluista voi tiedustella osoitteesta: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..